Workshop Smeller kl 1

Vi arrangerer Workshops i Smeller kl 1 for kursgrupper, foreninger, klubber, treningsgrupper eller som privattimer for 1-4 ekvipasjer.

Workshop er vanligvis et helgekurs for deg som har gått Grunnkursene i kl 1. og som har trent (og konkurrert?) en stund. Nå ønsker du å videreutvikle søksferdighetene til hunden og din egen hundetrener-kompetanse.
 
Hunden din har en god forståelse av alle øvelsene i klasse 1, men dere trenger å bli utfordret med nye søksoppgaver og jobbe med momenter i de enkelte øvelsene.
 
Hvordan trene videre? Vi tilbyr artige og utfordrende søksøvelser og funksjonell problemløsing for de hundeeiere som har lyst til å utvikle seg og hunden sin, i forhold til nesearbeid som målrettet aktivitet og/eller med sikte på deltagelse i konkurranse.
 
På Workshop’en vil vi også fokuseres mer på markeringer, funksjonell søkslydighet og struktur i søket.
 
I tillegg til lokalene til Smellerhund Søkssenter, disponerer vi spennende og utfordrende lokaler rundt i Drammensområdet for dette kurset. Vi kjører samlet til de ulike lokasjonene.
 
Pris for helgekurs: 2000, – /ekvipasje
 
Instruktører: Kamilla Langlien (autorisert innstruktør i Smeller) 
 
Send din påmelding eller spørsmål til: post@smellerhund.no
 
Påmeldingen din er bindende. Ved avmelding 14 dager før kursstart gis 1/2 refusjon av kursavgift, 7 dager før kursstart gis ingen refusjon av kursavgift, men du kan selv ordne en erstatter hvis du blir forhindret til å delta, helt frem til kursstart
 
Ansvar i forbindelse med kurs: Kursdeltager deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden er årsak til. Dersom en skade skulle ramme hund eller fører kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren, med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.

Ta kontakt på: post@smellerhund.no