Om Smellerhund Søkssenter

 Smellerhund_liten 

 

 

 

Vi holder til i flotte lokaler rett utenfor Drammen sentrum. Der disponerer vi over 1000 kvm, en rekke ulike møblerte rom, rom med bruskasser, oste-kasser og murstein, i tillegg til rom med søksplattform og rondell. Vi disponerer også flere andre store bygg i nærheten som gir mulighet for mer krevende søk.

Adresse: Killingrudalleen 12, 3057 Solbergelva   (adressen deles med flere, så det enkleste er å søke opp Smellerhund Søkssenter i GoogleMaps, så får du veibeskrivelse rett i app’n!)

Smellerhund Søkssenter har helt fra starten i 2015 valgt å utdanne søkshunder rettet mot hundesporten SMELLER® klasse 1, 2 og 3 med alt det innebærer av ulike former for søksarbeid, spesialsøk og spor. Smellerhund Søkssenter har flere hundeinstruktører, som jobber sammen i team. Vi har  holdt ukentlig smellerkurs siden 2015 og utdannet mange hundre søkshunder.

Vi tilbyr kurs i kl. 1 og kl. 2 , workshops og treningsveiledning i søksutvikling, kurs i Luktdiskriminering/ SMELLER® kl. 2 , sporkurs og kurs i Spesialsøk på plattform og rondell.
Fra august 2020 er Smellerhund Søkssenter en del av Komplett Hundesenter.
Hundesenteret har flere instruktører med lang erfaring og bred kompetanse på hund.
Kurs hos Smellerhund Søkssenter ledes av Kamilla Langlien,  en av ca. 40 autoriserte instruktører og dommere i SMELLER® i Norge. Hun har lang erfaring og stor kompetanse på søksarbeid og hund.
Hun har ført egen hund Myra til 1. plass/Norgesmester i Smeller i 2017 (2. plass i 2015, 2016 og 2018)

A godkjent redningsekvipasjenm 2017 kamilla og myra

Kamilla er utdannet hundeinstruktør hos Nordbys hundesenter og har holdt ulike kurs (valp, unghund, vidergående kurs, bronsjemerkekurs, barn og hund, sporkurs etc.) og treningsgrupper for  hos Nordbys siden 2010. Av yrke jobber hun som ungdomsskolelærer og har tilleggsutdanning i spesialpedagogikk.

Kamilla er aktiv hundefører i Norske Redningshunder og har redningshunden Myra og rekrutten malinois-tispen Thundra født sept/2019 som også trenes opp til å bli redningshund. I tillegg trenes hundene i spesialsøk og SMELLER®.   Tidligere har hun trent egne hunder i spor, rally-lydighet og lydighet.