Grunnkurs i Smeller kl. 1 og søksarbeid som aktivisering

Grunnkurs i Smeller kl. 1 er en komplett kurspakke i Smeller kl. 1 som går over 6 kurskvelder.

På  kurset jobber vi med å skape en god søkshund. Grunnarbeidet gjøres nøye slik at vi vi bygger selvtillit og selvstendighet i søket til hunden helt fra starten. Målet for kurset er å utløse hundens søkslyst samt øke søksforståelsen hos både hund og eier! Motivasjon og belønning/leksutvikling er en viktige del av kurset. Når hundens søkslyst er vekket begynner den å forstå at det lønner seg å samarbeide med eier. Ved å fokuserer på hundens egenskaper og samarbeidet mellom deg og din hund, belønnes dere med økt kontakt, søksglede og søksferdigheter.

Det jobbes med en hund om gangen, med fullt fokus på hva som skjer, hvordan hunden løser oppgaven og hvordan progresjonen skal legges opp videre for deg og din hund. For å øke din læring og forståelse er det like viktig å observere andre hunder som jobber og delta i diskusjoner, som å jobbe med egen hund. Vi setter teori og praksis sammen og jobber målrettet med hver hund/eier, slik at alle opplever motivasjon og mestring.

Kurset tar for seg innlæring av alle 3 øvelsene i Smeller (Bane, Kasse, Rom ) + Objektsøk og utvendig søk på Kjøretøy.  Det er viktig at du gjør egentrening mellom hver kurskveld for å øke hundens søksforståelse og ferdighet.

Sted:  Killingrudalleen 12, 3057 Solbergelva (5 min utenfor Drammen sentrum)

Kurset går  over 6 kvelder. Klokkeslett: 18 – 21

Kurset ledes av Kamilla Langlien. Ved flere enn 6 deltagere er det to instruktører på kurset!

Pris: 2950.-

Påmelding:

Send oss en mail med hvilket kurs du ønsker å gå på,  litt info om deg og om hunden (navn, alder, rase og hvilken erfaring dere har som ekvipasje) og vi tar kontakt med deg!  Send til:  post@smellerhund.no

For neste Grunnkurs se PLANLAGTE KURS: http://smellerhund.no/kursplan/

Påmeldingen er bindene

Grunnkurs for klubber, lag og foreninger:  Vi kommer til deres lokaler og har med nødvendig utstyr. Ta kontakt med oss for avtale. Vi disponerer flotte lokaler  med tilgjengelig utstyr på Killingrud ungdomsskole i Solbærelva/Drammen og oppfordrer eksterne grupper å komme dit for eget arrangement.