Åpent hus (info og demokveld, Smeller kl 1)

Er du nysgjerrig på hva Smeller er? Da bør du ta turen hit denne kvelden! Har du lyst til å se hvordan du kan aktivisere hunden din med morsomme søksoppgaver?

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG KVELD SAMMEN MED OSS I Smellerhund ! NB! Åpent hus koster ikke noe!

Bli med og se på treningsgruppa vår som består av tidligere kursdeltagere  på ulikt nivå trene hundene sine i sportens 3 konkuranseøvelser i SMELLER® klasse 1. Sammen observerer vi hund og fører og diskuterer litt rundt teori og praktisk arbeid med hund.

Kamilla Langlien (aut. instruktør i Smeller) forteller litt om hundens luktesans, om Smeller som aktivitet og som hundesport. Kamilla har godkjent redningshund i Norske Redningshunder, og konkurrerer i Smeller. I 2017 ble hun og hunden hennes Norgesmestere i Smeller kl. 1, i 2015, 2016 og 2018 har hun kommet på 2. plass i NM i Smeller. Både hun og flere av de andre i treningsgruppa deltok i NM og andre konkurranser, spør dem gjerne om det å delta i Smellerkonkurranser.

Dato for Åpent Hus legges ut fortløpende på hjemmeside og sosiale media. Har du lyst til å komme på besøk? Meld din interesse/påmelding ved å sende mail til: post@smellerhund.no